sreda, 26. marec 2014

3. dan

Odhajamo iz Helsinkov in prihajamo v Vaaso.
Dan se je začel zgodaj vendar vstale smo bolj pozno ,danes je bil dan ko smo se same odločile kaj bomo počele. Odločile smo se, da bomo odšle z ravnateljem in s profesorjem Erhatičem do centra. Tam smo odšli najprej jest potem pa smo odšle po svoje. Medtem ko smo iskale pravo pot  do hostela smo se velikokrat izgubile vendar smo s pomočjo prijaznih in sodelujočih mimoidočih  prišle do želenega cilja. Vmes pa smo naletele na prav razkošno in ogromno cerkev katero smo si ogledale tudi od znotraj.
Po tej celotni dogodivščini smo se odpravile v hostel in se pripravile za nadaljevanje naše poti ene v Lappeenranto midve pa v Vaaso. Kmalu je prišel  čas, da se poslovimo ena od druge in si zaželimo srečo. Nato smo odšle s profesorjem Erhatičem na avtobus do letališča. Na let smo počakali eno uro nato pa smo se z letalom peljali trideset minut.
V Vaasi nas je že pričakala koordinatorka Nina, ki nas je pripeljala do hostela v katerim bove bivale do konca izmenjave. Med potjo nama je dala razpored za jutrišnji dan in pokazala salon Trendy. , v katerem bova delali
. Pred  poslovom nama je dala še zemljevide za Vaaso ter pravo  finsko čokolado.

1 komentar:

  1. Maruška, Zali in vsa ostala druščina: izkoristite to priložnost in uživajte 100 na uro. Mi vas že pogrešamo.

    OdgovoriIzbriši