četrtek, 17. april 2014

22., 23., 24., 25.. in 26. dan

Ta teden smo se odločile,da bove zaradi zelo zanimivega tedna blog napisale za cel teden,ker sva bili veliko z našimi prijateljicami.
V ponedeljek(22. dan) sva se že ob pol sedmih odpravile delati pričeske tako, kot 21. dan. Nato smo odšle v šolo, kjer sva počakali, da sta Niina in Anne končali z strankami in da smo pojedle kosilo v šoli. Nato smo se odpravile na celodnevno potepanje po zunanjem delu Vaase. Odšli smo do Niininega rojstnega kraja in do njej bližjega zabaviščnega parka, ki je na žalost zaprt do začetka maja.Na koncu smo se povečerjale v Subwayu in se odpravile nazaj v hostl.
Torek je bil dan, ko smo odšle v Trendy. oblikovat pričeske modelom za modno revijo, ki jo je priredil salon sam. Potem sva si ogledali modno revijo v kateri sva zelo uživali.
V sredo sva bili spet v šoli ,kjer je Maruša Zalo pobarvala na roza vendar barva ni hotela prav prijeti pri narastu je Niina še enkrat pobarvala narastek  da je prišel še bolj temen. Medtem je Sari pobarvala Marušine konice. Po šoli smo se odpravile v hostl za par ur, ker so nas kmalu prišle iskat Annie in Sisi in nas odpeljane k Anne na poslovilno večerjo na katero so prišle tudi Niina,Sari in Rikki. Sari nama je naredila prečudovit make up in pogovarjale smo se dolgo v noč. Nato smo se poslovile od vseh, ker jih bomo res ogromno pogrešale, ker smo se zelo navadile njihove vesele in nasmejane družbe.
Zaradi včerajšne noči smo se danes tudi bolj težko odpravile v Trendy. vendar smo se tam poslovili od Nine in se ji zahvalili za vse kar je storila za nas in je rekla, da se mogoče kdaj še kje vidimo.
Sedaj, ko smo ostale čisto same je čas, da se v teh dveh dneh spakirave in napolnimo baterije za soboto, ker bove potovale od jutra do večera točneje od pol šestih do dvaindvajsete ure.
Hvala vsem,ki ste brali tale blog in bili (nekako) z nami čez vse te dogodivščine.Hvala in lahko noč. :D


Ni komentarjev:

Objavite komentar